Bevlogen

Toine + Joop + Rob + Steef + Frans + Tom + Marieke vormen samen Mallens + Markhorst, ofwel de BEVLOGEN RECLAMEMAKERS uit Oisterwijk. Ruim 20 jaar in de lucht en alle denkbare online en offline kennis aan boord om anno 2017 te scoren. Creatief, origineel en strategisch zijn nog wat kwaliteiten waarover we ruimschoots beschikken, alles gericht om samen tot klinkende resultaten te komen! Welkom op onze website, kijk gerust eens rond of neem contact op voor een vrijblijvende bureaupresentatie.

gps_fixed

Bevlogen

Passie voor reclame en communicatie, is wat we als Bevlogen Reclamemakers met elkaar gemeen hebben. De focus op trends en ontwikkelingen in zowel jouw als onze branche. Koersvast en vastberaden in creatie en strategie.

update

Beproefd

Met ruim 20 jaar creativiteit, kennis en ervaring met nationale en internationale A-merken, kennen we het klappen van de zweep. ROTA-erkend en kwaliteitsbewust. Als opdrachtgever ben je zo verzekerd van professionaliteit en zekerheid.

network_check

Bewust

Kruipen in de huid van … is de basisvoorwaarde voor een langdurige en betrokken klantrelatie. We kijken, zien, vragen, luisteren, proeven, ruiken en tasten onze kansen af. Geen wonder dat ons portfolio steeds uitgebreider en diverser wordt!

De Bevlogen Reclamemakers staan garant voor communicatie met slagkracht. Samen met onze opdrachtgevers – groot en klein - ontwikkelen we creaties en concepten die hun doel niet missen. Campagnes die opvallen in positieve zin. Huisstijlen en websites om mee te scoren. We maken daarvoor gebruik van alle actuele kennis en techniek die voor handen is. Werken nauw samen met specialisten op velerlei vlak. Bevlogen, betrokken en beproefd en dat al sinds 1996.

Toine Markhorst Toine Markhorst

Toine Markhorst

Partner, concept, strategy
Rob Mallens Rob Mallens

Rob Mallens

Partner, copy, concept, strategy
Joop van Riel Joop van Riel

Joop van Riel

Partner, concept, creation, strategy
Steef Heij Steef Heij

Steef Heij

Creative Account Executive
Frans van Berendonk Frans van Berendonk

Frans van Berendonk

Web Developer
Tom van Dijk Tom van Dijk

Tom van Dijk

Multimedia Designer
Marieke de Zwart Marieke de Zwart

Marieke de Zwart

Administration
Olav Exoo Olav Exoo

Olav Exoo

Online Adviseur
Bart Mallens Bart Mallens

Bart Mallens

Bureau-Labrador

Vacature Grafisch Vormgever

Bij de Bevlogen Reclamemakers is een stoel vrij voor een jonge, talentvolle Grafisch Vormgever. Je geeft een creatieve slinger aan onze concepten, offline/online, 2D/3D, dat maakt jou niks uit. Je werkt met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Verder ben je misschien ook bekend met Adobe Animate, After Effects en Premiere? Dat is alleen maar meegenomen, evenals een gezonde dosis (Brabantse) humor. Natuurlijk hebben wij jou ook het nodige te bieden! Interesse? (DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN)

Mail of bel Rob Mallens: 013 - 522 04 00 

 

Vacature Grafisch Vormgever

Benieuwd? Stagiair(e) gezocht!

Leergierige en enthousiaste stagiaires kunnen bij De Bevlogen Reclamemakers diverse stages doorlopen voor de opleidingen Hbo communicatie, Hbo Multimedia en Mbo grafische vormgeving. Korte kennismakings- / snuffelstages vanuit Mbo Marketing & Communicatie e.a. begeleiden we indien hiervoor plaats is. We werken al vele jaren nauw samen met:

Mallens (+) Markhorst is erkend leerbedrijf voor EcaboGOC en Savantis

Mail ons je sollicitatie met CV

 

Mallens + Markhorst

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
The Netherlands

T. +31 (0)13 - 5220400
E. info@dock14.nl

Volg ons

Via social media

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Youtube